dilluns, 4 d’abril de 2011

Cites

Sempre he fet que els alumnes escriguin un diari de classe. Jo també n'escric un, on anoto el que em crida l'atenció, el que ha anat bé, el que no funciona, el que expressen:
De vegades la classe és un caos perquè hi ha professors que es deixen influir pels alumnes o que estan intimidats i llavors la classe no funciona (R)
Una de les coses que més em va impactar del video (No és un joc) és que la majoria dels nens diu que el seu petit sou que guanyàven el gastaven perquè els seus pares els compressin els llibres per anar a l'escola o per pagar-los una plaça a l'escola, en canvi a nosaltres ens fa molt pal anar a l'escola i sempre desitgem que s'acabi! (P)
M'han donat ganes d'ajudar-los a la cara (M)
Crec que ha estat un trimestre molt profitós, tant en aprenentatge com a conviccions (M)
Aquest dia no he fet classe ja que no he pogut assistir-hi perquè estava en un enterrament dedicat al meu tiet-avi (M)
Estic en contra de la caça. Si es prohibeix, s'ajudarà a no trencar cadenes tròfiques (L)
Fent l'activitat d'argumentar m'he adonat que fem servir molt més del que ens pensem l'argumentació (B)
El tema que m'ha agradat menys ha estat el dels drets humans, perquè el Jordi estava tan enfadat que no explicava bé (S)
(Una situació en què t'has sentit discriminat o discriminada ha estat ...)
- Quan vaig treure un 5,6 a un examen i li vaig dir a un company i ell em va contestar "perque vas a flexile" (P.R)
- En general, per la meva estatura (A)
- Quan m'escollien últim a futbol i no és per casualitat, perquè ja m'ha passat més d'una vegada, encara que ho entenc, perquè no sóc res bo jugant-hi (F)
- A l'escola jo era més grassa que la resta de les nenes i nens. Un cop em vaig sentir molt malament quan a l'entrar al menjador els nens van començar a picar al terra amb els peus perquè tremolés el terra i semblés que era jo (M)
- Quan em diuen que sóc tonta perquè sóc rossa, si em diuen, per exemple -Tú calla, Barbie. Fa molta, però molta ràbia. (V)
- Un dia, quan vaig llegir les instruccions d'una màquina que depila en forma de lasser. Llavors ho llegeixo i veig que la gent de pell fosca no ho podia utilitzar. Jo ho entenc perquè potser a mi em podia fer mal a la pell, però em vaig sentir una mica discriminada. (A)