diumenge, 28 de juny del 2009

Selectivitat 09

Visca el corrector de filosofia dels meus alumnes d'enguany! Als bons els ha posat notes bones i als menys bons menys bones. El promig s'acosta a 7, com ha de ser el d'uns alumnes que ja havien estat aprovats a l'Institut. S., la que carregà contra Nietzsche quan (insensatament?) el vaig fer servir per iluminar el triplet, ha tret un 9. L'altra S. ha tret el 7 que tant li vaig regatejar. La majoria es va llençar de cap al text de Plató sobre l'innatisme de les idees. Peró he comprovat amb satisfacció que uns quants van preferir el text de Hume sobre la fonamentació dels principis de la moral, com M.G. i J.E., que han tret 10 i 9. Fa quatre anys, cap dels meus alumnes s'hagués vist amb cor de triar un text sobre l'ètica de Hume, i menys d'haver-ne obtingut una bona nota. Un objectiu personal acomplert, si se'm permet la immodèstia. I un argument més per demanar prudència al coordinador a l'hora de canviar obres i autors. Es necessita temps per fer-se capaç d'ensenyar-los bé.
Val, les notes no ho són tot, però un té els seus moments de debilitat ...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

HOME! Notes bones per uns alumnes amb un mega bon professor!

ex(per desgracia)-alumne

Unknown ha dit...

Ah! Oh! (gestos de falsa modèstia). Moltes gràcies, Anònim.

Anònim ha dit...

jasjajjaj si jordi ee tret un 9!! ja vaig dir que plato era l'unic que em queia be jordi i amés un 9 sense estudiar res!!!
jajajaja!!!
pots estar orgullos jordi!! mersii pel curs que ens as donat he rigut molt, m'has estressat moltisssim i he criticat a tots els filosofs pero sembla que aal final he dereconeixeer que he apres moltissim amb tu! no nomes filo sino que he apres mil coses mes de les teves annecdotes que sempre expliques(la majoria sobre menjars... golafre)els teus comentaaaris pertinents(aixo és perque un dia vaig fer un incis segons tu impertinet jajajaj sense rencor jordii)són l'elemnt clau d eles teves classes!!

en fi gracieees jordiiii bon istiuu i aprofita ara i menja gelats que segur que t'agrden!! petoooo

ALUMNE S LA QUE PENSa K NIETZSCHE ES SUBNURMAAL

Jordi Beltran ha dit...

S: M'alegro de veure't tan contenta. "Sense estudiar res" ho diràs tu, també compta haver estudiat en el seu moment, i estar atenta a classe, i tenir capacitats i recursos. I fes el favor de no fer-me quedar malament i respecta l'ortografia!
K vagi b´;)