dissabte, 23 de març del 2013

Article a Valors: "Qui té por de la filosofia?"

El títol, proposat per una companya de Múrcia, serveix aquests dies per aixoplugar els que pensem que val la pena fer una defensa de la filosofia a secundària, amenaçada ara per la LOMCE. Enmig del brogit actual en favor de la raó i la justícia, la nostra veu prima  no deixa  de cridar. 

L'amic Ambròs argumentava al Diari de Tarragona el passat divendres sobre la importància de la història de la filosofia i de la filosofia en general per a la formació del jovent. 

En el número de març de la revista Valors publico un article amb el mateix títol on també intento explicar la pèrdua educativa que pot representar la retallada de la filosofia que proposa la LOMCE i que, si s'esdevé, ben segur que aquí no s'esmenarà. 

Ho fem de manera entenedora per a tothom, inclosos alguns companys i companyes de treball i per descomptat, la gent que pren decisions, des de les direccions dels centres als que ocupen llocs de decisió política. 

D'aqui uns dies el podreu llegir on-line al web de la revista. Mentrestant teniu el pdf aquí i aquí. Qui té por de la filosofia?

1 comentari:

Jordi Beltran ha dit...

L'enllaç és aquest:
http://www.valors.org/wp-content/files_mf/valors102petit44.pdf