divendres, 27 de maig del 2011

Catalunya al davant

Un cop més, Catalunya és capdavantera. Engegades les retallades en sanitat, ara emprèn el tractament antisèptic de la pròpia societat. La imatge dels mossos amb el camió de neteja al costat com si col·laboressin en un suposat sanejament d'una plaça de la ciutat intenta crear, com es diu ara, un relat del 15M. 
Com es netejarà la sang?

1 comentari:

PolPi ha dit...

Hola Jordi!

Aquí un exalumne que visita (de tant en tant) l'Orelles de Burro. Ho portes molt bé, això del blog. Endavant!
Aquest dia agredolç jo hi era, a la plaça. De fet, vaig despertar a la plaça Octavià (la del nostre poble) i uns quants vam baixar corrents a Barcelona al assabentar-nos de la notícia. No ens ho podíem creure... Però bé, al final els mossos de Felip Puig no van poder desallotjar la plaça (com es desallotja, una plaça?), encara que van deixar un bon rastre de ferides, morats i d'indignació.
Ara que sembla que el moviment està entrant en desgast, és el moment de trobar alternatives d'evolució per continuar, d'una manera o d'una altra, amb la lluita social.
I que no es perdi la feina feta, que és molta.
Per aquest motiu, tenia ganes de posar-me en contacte amb vosaltres (alguns professors de l'Angeleta), però no tinc els vostres mails ni gaire temps per passar per l'institut.
Tinc una proposta molt temptadora!
Si tens ganes d'escoltar-la, envíem un correu a la meva direcció (polpi.xr@gmail.com) i en parlem.
Apa, que vagi bé!

Atentament,
Pol Picas

PD: No sé si això de comentar el blog és un gran mètode de comunicació, però en fi...