dimecres, 6 d’octubre del 2010

Mitologies: Lucy


De com els sapiens sapiens expliquen els afarensis:

5 comentaris:

Anònim ha dit...

hola professor jordi.

vaig anar a una conferència al 'antic museu de la ciència' on un arqueòleg anglès va dir que les petjades de laetoli podrien ser la primera prova material d'un 'acudit': un homínid més petit seguint les petjades d'un adult, com volent no deixar proves...

estic flipant! si hi hagués hagut una internet com aquesta... hauríem fet el diari d'ètica de 2on de BUP sobre un bloc, hauríem comentat el discurs sobre l'origen i els fonaments de la desigualtat entre els homes en un wiki o els diagrames de venn en LateX i a cou ens hauries explicat a watson i cric en 3D!

bé, al tema: t'he buscat per enviar-te aquest còmic que per un noséquè m'ha recordat a la teva persona, eh. http://es.xkcd.com/strips/sociedades-de-honor/

i ara com signo perquè sàpigues qui sóc, però tampoc és que vulgui posar el meu nom... vas ser durant tres anys seguits professor: segon, tercer i COU; el primer cou que no tenia classe a l'arnau cadell... sovint escrivia els exàmens amb tinta lila.

a la sele, amb popper vaig triomfar!

Jordi Beltran ha dit...

Anònim: Vitamina el regal que em fas amb el còmic, vitamina el record compartit de les classes de tres cursos consecutius, vitamina que pensis que avui fariem servir la web. En la meva professió és difícil veure resultats perquè són a llarg termini i difusos. Em satisfà -i m'afalaga també- constatar que en el teu cas els resultats són excel·lents. Enllaço el teu còmic traduit. L'únic que em sap greu és que l'espurna de l'evocació encara no m'ha permés posar cara a les teves amables paraules.

Anònim ha dit...

hola professor jordi,

deixo el comentari aquí perquè no sé on deixar-lo: avui he tornat a pensar en tu.

resulta que l'Amador va ser convidat a un sopar... i ha escrit aquest text, que podríem anomenar: 'Ética, por Amador'

http://acuarelalibros.blogspot.com/2011/01/la-cena-del-miedo-mi-reunion-con-la.html

Jordi Beltran ha dit...

Gràcies, Anònim. Molt bo el teu títol y molt interessant la crònica. Orelles és Creative Commons ... com el teu XKCD!

Anònim ha dit...

hola professor jordi, torno a ser de nou aquest comentarista anònim i poc constant...

dissabte al migdia ens vam saludar en un dels carrers amb més pendent del valldoreix més boscós.

es veu que som una mena de veïns...