dimecres, 19 de novembre del 2008

Tan fina és la línia que separa els projectes de la seva realització?


MÉS DE 700 posts en 22 blogs. Una vintena de professores i professors capaços d'engrescar el seu alumnat. Setanta-quatre premis. Se m'ha afalagat dient que era l'ànima de la mostra, i he de replicar que aleshores l'Àngels i en Ramon en són la força, i la resta de professorat i d'alumnes participants el cos jovial, vigorós i fecund. La Mostra de Fotofilosofia 2008.

L'acte d'avui ha aplegat més de 150 persones a l'aula magna de la Facultat de Filosofia. No només ha estat un repartiment de premis que celebra el dia Mundial de la filosofia, sinó que s'ha creat un autèntic espai de reflexió filosòfica que, sota la mirada potser benèvola i una mica paternalista de les autoritats acadèmiques i educatives, ha demostrat que hi ha una filosofia en acte a secundària. El recull de les fotofilosofies premiades apareixerà aviat aqui i aqui. Es promet un reportatge fotogràfic de l'acte. Mentrestant, un tast: la presentació, sense els comentaris. de la meva selecció particular, amb una mica de teoria.

Comença la Mostra 2009!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi, he penjat una part del post al Seminari Virtual de Filosofia. Si vols afegir o treure alguna cosa, tu mateix.
Felicitats per la feina ben feta!

Anna

Gregorio Luri ha dit...

La meva més cordial enhorabona. A vegades tinc la imprenssió de que avui, per a filosofar ens hem d'allunyar de l'acadèmia.

isa ha dit...

Te felicito,Jordi, estoy impresionada.Me hubiera gustado mucho ir.

Lluís Monteis ha dit...

Una vegada més, moltes gràcies per tot, si no et fa res t'enllaçaré la presentació.

:-)
Lluís

Jordi Beltran ha dit...

Després d'uns dies dedicat a endreçar i acabar feines endarrerides, puc escriure moltes gràcies pels comentaris.
Anna:tu ets l'ànima de l'ànima.
Gregorio: tu ets el mirall savi de la filosofia que em retorna la imatge de la moguda fotofilosòfica posada al seu lloc.
Isa: Tu ets el cor del'ànima.
Lluís: Amic virtual, em va agradar abraçar-te corpòriament (es diu així?).
Espero que l'efusió de lirisme no hagi quedat molt carrinclona. També gràcies a tots els altres que van participar en la convocatòria: Montse, Jordi, Joaquim, Angels, Fèlix, Maria, Xavier, JoanFer, Susanna, Dolors, Enric, Angels, Jordi, Eduard, Joan, Yolanda. I al Juanma, que va dissenyar i fer els diplomes.