dijous, 17 de maig del 2012

Concurs d'aforismes de Sant Cugat, onze anys

El seminari de filosofia de l'Arnau Cadell, el primer institut de batxillerat de Sant Cugat, es començava a disgregar pels efectes de la reducció d'hores (4 a tercer de BUP -d'Història en tenien 5- i 4 a COU, per 5 línies, mes ètiques a primer, segon i tercer) i la implantació del nou batxillerat als altres centres. Aleshores vam decidir continuar fent alguna cosa junts. D'aqui va sorgir la convocatòria d'un concurs d'aforismes entre l'alumnat dels cinc instituts, i vem tenir la sort que el professorat que va anar arribant s'hi anés engrescant i encomanant el personal de la Biblioteca municipal i de l'Ajuntament.
Aleshores, l'alumnat que ha guanyat els premis eren nens i nenes d'uns sis anys. 
Enhorabona a tota aquesta col·lectivitat!



Aquests són els sis millors:

Si es dibuixessin les paraules serien música.
Núria Fornt
Només l’home comet inhumanitats
Gala Díaz
El saber no és la suma dels resultats, sinó dels camins realitzats
Pau Òdena
Está bien tener metas y no está mal irse por otro camino.
Facundo Ferreyra
Només sap perdonar aquell que sap demanar perdó
Javier del Castillo
L'originalitat és ben plena de tòpics
Joan Casanova


I això són algunes fotos (altra documentació la trobareu, entrant-hi com a visitants, al moodle de l'Angeleta Ferrer/Filosofia/Concurs d'aforismes):



Gràcies al T., que ha fet el video, a en D., que confegí i imprimí els diplomes, al F. que va fer els vals, a la R.P., que acollí la subvenció de l'Ajuntamnet, a l'E, que feu fotos, a la P. i l'A., que prepararen tot el de la Biblioteca ... i als altres sospitosos habituals!